fbpx
Catering
Cariere
Contacte

Termenii si condiții

Regulamentul privind comerțul electronic pe site-ul www.pegasburger.md

  1. PREAMBUL

Prezentul regulament stabileşte condiţiile generale cu privire la comerţul electronic desfășurat de către SRL “Pegas Burger”, iar prevederile prezentului regulament sunt reglementate de legislaţia în vigoare a R. Moldova privind comerţul electronic.

Acest site www.pegasburger.md este o proprietate a SRL “Pegas Burger”, cod fiscal: 1018600042871, înregistrată la IP “Agenţia Servicii Publice”, cu sediul juridic în mun. Chişinău, str. Trandafirilor, 1. 

Prezentele condiţii reprezintă cadrul general potrivit cărora se desfăşoară activitatea de comerţ electronic la distanţă/online, cuprinse într-un sistem de vânzare organizat de SRL“Pegas Burger”. Aceste condiţii de comerţ electronic se pot realiza inclusiv prin încheierea unui contract electronic de vânzare-cumpărare la distanţă, asupra carora prin comanda efectuată după comunicarea electronică comercială din partea vânzătorului, consumatorul persoană fizică îşi exprimă expres şi neviciat consimţământul cu privire la încheierea la distanţă a contractului, prin plasarea comenzii.

Condiţiile generale se aplică şi persoanelor juridice, în condiţiile diferenţierii pe care legislaţia Republicii Moldova o reglementează. În aceeaşi măsură, prin comanda plasată, persoanele juridice îşi manifestă consimţământul neviciat cu privire la clauzele contractului de vânzare-cumpărare la distanţă prevăzute în prezentele condiţii generale şi stipulate în legislaţia Republicii Moldova.  

Prin utilizarea acestui site, utilizatorii/cumpărătorii declară că sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Accesând şi utilizând site-ul www.pegasburger.md, utilizatorii şi cumpărătorii acceptă fără limitări sau calificări prezentele prevederi. Dacă nu sunt de acord sau nu acceptă, fără limitări sau calificări, condiţiile acestui Regulament, utilizatorii/cumpărătorii urmează să părăsească acest site.

  1. NOŢIUNI UTILIZATE

VÂNZĂTOR:  “Pegas Burger”, cu sediul juridic în municipiul Chişinau, str. Trandafirilor, 1, cod fiscal: 1018600042871.

UTILIZATOR: orice persoană fizică sau juridică care vizitează şi/sau interacţionează cu site-ul www.pegasburger.md;

CUMPĂRĂTOR: orice persoană fizică sau juridică care plasează o comandă pe site-ul www.pegasburger.md şi acceptă termenii şi condiţiile prezentului regulament;

CONSUMATOR: orice persoană fizică ce intenţionează să comande sau să cumpere bunuri pentru necesităţi personale;

VÂNZARE LA DISTANŢĂ A BUNURILOR: procedeu de vânzare a bunurilor, prin care comanda bunurilor sau serviciilor care prin intermediul  mijloacelor de comunicare  şi care nu implică prezenţa fizică simultană a vânzătorului şi a consumatorului;

CONTRACT LA DISTANŢĂ: orice contract încheiat între vânzător şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a vânzătorului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multe mijloace de comunicare la distanţă, până la şi în momentul în care este încheiat contractul, inclusiv orice comandă făcută de consumator şi care produce efecte obligatorii asupra lui;

COMUNICARE ELECTRONICĂ: informaţie în formă electronică, ce nu constituie document electronic, expediată, recepţionată şi stocată cu ajutorul mijloacelor electronice;

COMANDA ONLINE: comunicare prin intermediul mijloacelor electronice dintre vânzător şi cumpărător, prin care cumpărătorul intenţionează să cumpere bunuri de la vânzător, pe care acesta din urma este de acord sa le vândă, iar cumpărătorul este de acord să le plătească. Pentru produsele care nu se află în stocul curent de marfă, vânzătorul le poate comanda la furnizor, în urma solicitării clientului în magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depăşeşte termenul obişnuit de livrare;

BUNURI: produse puse la dispoziţia Cumpărătorului spre vânzare de către Vânzător prin intermediul site-ului www.pegasburger.md

3. TERMENI ŞI CONDIŢII

Site-ul www.pegasburger.md cuprinde orice fel de informaţii (texte, poze, baze de date, produse, preţuri, logouri, reclame), care constituie conţinutul site-ului proprietatea companiei SRL “Pegas Burger”. Orice preluare a conţinutului (integrală sau parţială) în alte scopuri decât în interes personal este sancţionată de legislaţia în vigoare a Republicii Moldova şi în special de preverile referitoare la drepturile de proprietate intelectuală.

Informaţiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română şi rusă. 

Accesarea şi/sau utilizarea site-ului de către cumpărător constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi manifestarea consimţământului cu privire la obligaţia de respectare a acestuia.

Orice informaţie privitoare la contractul încheiat între consumator şi SRL “Pegas Burger”, comanda plasată se va stoca pentru un timp limitat şi va fi disponibilă pentru terţi la solicitarea autorităţilor statului cu drepturi competente de supraveghere şi control al serviciilor societăţii informaţionale (ex: Procuratura Generală, Ministerul Afacerilor Interne, Instanţa de Judecată, Serviciul Informaţii şi Securitate sau alte organe abilitate).

Pentru orice eroare survenită în transmiterea de către consumator a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, consumatorul are la dispoziţie adresa de email: burger@pegas.md, pentru a informa vânzătorul despre eroarea comisă.

Ulterior prelucrării comenzii, vânzătorul nu îşi asumă răspunderea ce decurge din transmiterea eronată a datelor sale de consumator sau comanda eronat efectuată.

Orarul de funcţionare: 

Comenzile pot fi plasate online oricând, dar perioada de procesare a acestora se desfăşoară zilnic în intervalul de timp: 

Luni-duminică între orele 09:00 – 22:00;

Livrarea și achitarea:

Livrarea mărfii, în raza orașului Chișinău, se realizează în intervalul de timp:
Luni – duminică: de la 09:00 – 22:00.

Costul livrării variază în dependenţă de adresa livrării , după cum urmează:

  • Zona 1 şi zona 2 – 60 lei 
  • Zona 3 si zona 4 – 80 lei
  • Zona 5 si zona 6 – 100 lei

Zonele de livrare sunt indicate detaliat pe următoarea adresă web: 

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1KrE_SJ8a8L8D2jp_Qw0uyxCZyb3ly55J&ll=47.004674068536026%2C28.863724088281252&z=11

Preţul livrărilor efectuate în afara mun. Chişinău va fi coordonat cu operatorul Vînzătorului.

Termenul estimativ de livrare este afişat în orice moment în partea dreaptă sus a site-ului www.pegasburger.md. Plasarea unei comenzi presupune acceptul Cumpărătorului cu acest termen.

Orice comandă confirmată implică vânzătorul şi consumatorul persoană fizică într-un contract la distanţă.

Momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare la distanţă între părţi, îl constituie momentul expedierii mesajului de confirmare a comenzii de către vânzător în adresa consumatorului.

Posibilităţi de comandă:

  • on-line pe site-ul www.pegasburger.md
  • prin intermediul numărului telefonului  al call centru:  +373 60 003 957

Utilizatorul poate alege una din urmatoarele modalitati de plată:

  • Plata în numerar efectuată la livrare
  • Plata prin card bancar efectuată la livrare
  • Plata online prin card bancar

Serviciul de efectuare a plăților on-line cu cardurile bancare (ecommerce) este oferit de către FinComBank SA și se bazează pe tehnologiile sistemelor internaționale de plăți VISA – Verified by VISA – şi MasterCard – MasterCard SecureCode, ce utilizează protocolul 3D-Secure și oferă cumpărătorilor, cât şi vânzătorului o modalitate eficientă şi sigură de a realiza tranzacţii on-line, în condiţii de maximă siguranţă.

Plățile on-line se realizează prin intermediul cardurilor bancare VISA sau Mastercard, emise de orice bancă din lume.

4.CONDIŢII DE RETURNARE A MIJLOACELOR BĂNEŞTI ŞI A PRODUSELOR

Mijloacele bănești pot fi returnate Cumpărătorului doar în modalitatea în care a fost efectuată achitarea pentru Comandă a acestor mijloace.

Restituirea în adresa Cumpărătorului a mijloacelor bănești se efectuează momentan, integral sau parțial, în cazul în care SRL “Pegas Burger” nu poate să realizeze complet sau parțial Comanda.

SRL “Pegas Burger” nu va returna mijloacele bănești pentru comandă și livrare în cazul în care  Comanda nu a fost livrată din vina Cumpărătorului, cum ar fi:  Cumpărătorul nu a deschis ușa, nu a răspuns la apelurile curierului, a indicat o  adresă neveridică sau inexistentă etc.  Cumpărătorul poartă responsabilitate deplină pentru corectitudinea informaţiei prezentate, astfel că mijloacele bănești nu se returnează în cazul în care Cumpărătorul nu a verificat corectitudinea Comenzii la momentul confirmării acesteia.

Procedura de returnare a mijloacelor bănești, se efectuează de către SRL “Pegas Burger” în termen de 1-5 zile lucrătoare din momentul recepţionării cererii de la Cumpărător. Cererea poate fi expediată la adresa electronică burger@pegas.md și trebuie să conțină următoarele informații, după cum urmează: motivul restituirii mijloacelor bănești, numărul comenzii, actele ce dovedesc achitarea comenzii (bon fiscal), rechizitele bancare și datele Cumpărătorului. Restituirea mijloacelor bănești va fi efectuată doar după ce va fi constatat faptul încălcării obligaţiunilor de către SRL “Pegas Burger”.

5. OBLIGAŢIILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul se obligă să pună la dispoziţia cumpărătorului, în mod gratuit, informaţii cu privire la produsele şi serviciile sale, pentru a atinge finalitatea menţionată în comanda online.

Vânzătorul se obligă să publice pe site-ul www.pegasburger.md informaţii cu caracter orientativ şi să prezinte informaţii despre produsele expuse spre comercializare de acesta, precum şi alte date considerate de SRL “Pegas Burger” ca fiind de interes pentru CUMPĂRĂTORI.

Vânzătorul întreprinde acţiuni în mod constant pentru a prezenta informaţii cât mai corecte şi relevante pentru produsele oferite spre vânzare. Dacă preţurile sau alte informaţii despre produs au fost afişate greşit, SRL “Pegas Burger” îşi rezervă dreptul de a nu-şi onora comanda şi de a anunţa potenţialul cumpărător despre eroarea intervenită, dacă livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afişate pe site cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot fi diferite sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanţe de culoare etc.) de aspectul real al produsului, în funcţie de lotul în care au fost fabricate.

La solicitarea şi cu acordul consumatorului, SRL “Pegas Burger” poate recomanda cumpărătorului achiziţionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda iniţială se consideră anulată la data confirmării comenzii produsului/ produselor ce înlocuiesc produsul iniţial.

Preţurile produselor sunt actualizate zilnic. Preţul produsului comandat este cel afişat la data plasării comenzii şi nu poate fi schimbat în momentul în care consumatorul a facut comanda online.

Promoţiile sunt valabile:

pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor/ bunurilor din magazinul online;

în limitele stocurilor disponibile.

SRL “Pegas Burger” nu este responsabil pentru prejudiciile create de informaţiile publicate în magazinul online din erori ce nu-i aparţin.

SRL “Pegas Burger” îşi rezervă dreptul de a completa şi/sau modifica orice informaţie din magazinul online fară a anunţa în prealabil utilizatorii site-ului.

SRL “Pegas Burger” îşi rezervă dreptul de a contacta vizitatorul site-ului pe email sau telefonic dacă în urma interacţiunii cu site-ul, acesta a completat datele sale de identificare şi contact şi solicită în mod expres orice tip de informaţie disponibilă sau vânzătorul are nevoie de informaţie suplimentară pentru realizarea drepturilor şi obligaţiilor sale.

6. OBLIGAŢIILE CONSUMATORULUI

Consumatorul îşi asumă obligaţiunea ca la plasarea comenzii să ofere date veridice despre sine.

Consumatorul îşi asumă obligaţiunea să achite integral şi la timp pentru produsele livrate de către Vînzător.

Consumatorul se obligă să nu utilizeze serviciile prestate de către Vînzător în scopuri nelegitime, frauduloase şi totodată nu va permite acest lucru nici persoanelor terțe. Cumpărătorul se obligă să respecte întocmai prevederile legislaţiei în vigoare a R. Moldova.

7. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Semnele grafice, denumirile, mărcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului şi a companiei Pegas Burger) sunt proprietatea SRL “Pegas Burger” şi nu pot fi preluate şi/sau folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorul nu va copia, distribui, prelua, publica în scop comercial nici o informaţie conţinută de magazinul online www.pegasburger.md, fără acordul prealabil scris al titularului site-ului. Orice modificare neautorizată a site-ului este interzisă.

8. PUBICITATE ŞI CONFIDENŢIALITATE

Cumpărătorul nu va face publice, unor terţi, prin orice mijloace, nici o informaţie cu caracter privat primită de la vânzător, sub sancţiunea obligării acestuia la plata de daune interese.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul a folosi informaţiile furnizate de către cumpărator în vederea realizării contractului la distanță. De asemenea, cumpărătorul nu va face publice nici unei terţe părţi nici-o informaţie cu privire la comandă fără acordul scris al Vânzătorului.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul, de a stoca şi folosi în interes propriu, în scopul realizării activităţilor de marketing, orice informaţie furnizată de către cumpărător prin intermediul site-ului www.pegasburger.md. Vânzătorul nu va furniza nici unei terţe părţi informaţiile primite de la cumpărător.

La efectuarea comenzii, cumpărătorul va indica următoarele date: nume, adresa livrării, adresa electronică, număr de contact.

Indicînd datele sale personale la înregistrarea comenzii, Cumpărătorul declară că acceptă prelucrarea acestora de către SRL “Pegas Burger”, în scopul executării de către SRL “Pegas Burger” a obligațiunilor fața de Cumpărător precum şi întru informarea acestuia despre serviciile și promoțiile sale prin intermediul mesajelor electronice și SMS.

SRL “Pegas Burger” este în drept să transmită cu acordul Cumpărătorului prin intermediul poştei electronice sau telefonului mobil mesaje cu scop informativ și publicitar. La rîndul său, Cumpărătorul este în drept de a refuza primirea unor asemenea informații. Mesaje şi informaţii referitoare la confirmarea comenzii vor fi transmise Cumpărătorului în mod automat prin intermediul poştei electronice sau prin apel telefonic.

9. TERMENI REMARKETING

La efectuarea comenzii pe site-ul www.pegasburger.md, SRL “Pegas Burger” este în drept să utilizeze tehnologia „cookies„. Această tehnologie nu conține careva informații confidențiale, în consecinţă SRL “Pegas Burger” este în drept să transmită informații despre „cookies” părților terțe în scopuri statistice şi de optimizare a mesajelor de publicitate.

În eventualitatea în care vizitatorii site-ului www.pegasburger.md nu sunt acord cu utilizarea de catre Google a modulelor cookie, aceştia pot dezactiva afişarea anunţurilor cu ajutorul managerului preferinţelor anunţurilor.

În cazul în care vizitatorii site-ului www.pegasburger.md nu sunt de acord cu utilizarea modulelor cookie, sunt în drept de a dezactiva afişarea anunţurilor precum şi de a opta pentru refuzarea utilizării de către noi a modulelor cookies.

10. LIMITAREA RĂSPUNDERII

SRL “Pegas Burger” nu răspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefuncţionarea magazinului online precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului online (ex. defecţiuni la reţeaua de internet, defecţiunii tehnice a paginilor magazinului online etc.).

11. RISCURI SI RESPONSABILITĂŢII

Vânzătorul este responsabil de ambalarea corespunzătoare a bunurilor. 

Riscul pieirii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

Vânzătorul îşi asumă responsabilitatea livrării produselor comandate de cumpărător, personal sau prin intermediul unui terţ, costul livrării este plasat pe pagina web şi se efectuiază conform ofertei plasate de vânzător, doar în  cazul în care cumpărătorul a solicitat livrarea la adresa necesară acestuia sau oferta plasată de vânzător includea şi livrarea bunului la locul destinaţiei.

12. ACCEPTAREA BUNURILOR ŞI TRANSFERUL DE PROPRIETATE

La prezentarea de către curier a produsului, cumpărătorul este obligat să semneze actele de primire-predare şi să achite contravaloarea acestuia, dacă achitarea n-a avut loc. 

Cumpărătorul are dreptul să nu accepte bunurile livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în comandă. În acest caz vânzătorul îşi asumă responsabilitatea aducerii produselor în conformitate cu cele comandate de cumpărător.

De asemenea consumatorul (persoana fizică) are dreptul de retur a produselor în termen de 14 zile de la achiziţionarea acestora. Pentru a face cunoştinţă cu procedura de retur, cumpărătorii sînt rugaţi să acceseze condiţiile generale de retur.

Cumpărătorul este obligat să înainteze pretenţiile privind cantitatea şi calitatea produselor livrate la momentul recepţionării acestora de la curier. Ulterior recepţionării lor, Cumpărătorul pierde orice drept de a înainta careva pretenţii în acest sens.

13. FORŢA MAJORĂ

Forţa majoră, (eveniment imprevizibil, incontrolabil şi inevitabil ce afectează derularea contractului), exonerează de răspundere partea care o invocă.

Neexecutarea obligației este justificată dacă ea se datorează unui impediment în afara controlului debitorului și dacă debitorului nu i se putea cere în mod rezonabil să evite sau să depășească impedimentul ori consecințele acestuia.

14. SOLUŢIONAREA LITIGIILOR ŞI LEGEA APLICABILĂ

Relaţiile contractuale dintre părţi sunt guvernate de legislaţia în vigoare a R. Moldova. Orice litigiu care nu poate fi soluţionat de către părţi pe cale amiabilă va fi trimis spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente ale R. Moldova.

Administrator SRL “Pegas Burger”                                          Sverdlov Igor

warning
Ridicarea comenzii din "Topaz" nu este disponibilă, scuzați pentru incomodități.
Acest produs este disponibil doar la punctul de livrare Trandafirilor 1. Doriti sa schimbati punctul de livrare ?
Some test msg.
Adresa introdusă nu este validă
Punctul de livrare nu poate fi selectat, din cauza ca urmatoarele produse nu sunt disponibile:
Livrare nu este disponibila pentru adresa selectata
Restaurant apropiat
Pentru a determina automat adresa, vă rugăm să activați geolocalizarea pe dispozitivul dvs.

Tip comandă